Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ta bussen til fjells

Fra fredag 30. juni kan du enkelt ta bussen til fjells i Gudbrandsdalen og Valdres.

Ta bussen til fjells - Klikk for stort bilde

Sammen med reiselivet og busselskapene har vi, som i fjor, samlet rutetilbudet i disse to regionene i en egen brosjyre, "Fjellruter - Gudbrandsdalen og Valdres". Det er lagt vekt på best mulige korrespondanser mellom busser, og når det er mulig, til og fra tog på Otta. Flere av rutene går til og med søndag 17. september 2017.

Her kan du oppleve FjellNorge gjennom Nasjonale Turistveger og nasjonalparker. Mulighetene for flotte fot- og sykkelturer i dette området er uendelige!

Rutetider for fjellruter

I brosjyren får du full oversikt over de fleste av buss- og bestillingsruter som kjøres til fjellheimen i Valdres og Gudbrandsdalen.

Brosjyre for Fjellruter (PDF, 2 MB)

Laster du ned vår app "Opplandstrafikk Reise" er alle våre bussruter søkbare 15 dager framover i tid.

Har du spørsmål om rutetider eller priser kan du også ta kontakt med Ruteopplysningen på telefon 177.

Hvor kan du reise

Mulighetene er mange, og under finner du oversikt over hvor du kan reise:

Bussruter fra Gudbrandsdalen:

Bussruter fra Valdres:

Togruter:

Ekspressruter:

Båtruter:

Billetter og priser

Det er mange muligheter til å få rabatt på bussen. Enkel prisliste med enkeltbillettpris er satt inn i brosjyra. Her ser du muligheter du har for å få rabatt.

Med Mobil billett får alle kundegrupper 20 % rabatt på enkeltbillett. Last ned appen "Opplandstrafikk Billett".

Og kjøper du deg et Innlandskort med reisepenger (fylles på minimum kr 200,-) får alle voksne 40 % rabatt på enkeltbillett.

Skal du reise mye rundt i Oppland vil Innlandskortet Sommerbilletten være gunstig. Billetten legges i et Innlandskort og gir fri reise i hele Oppland og Hedmark i skoleferien, fra 24.06-20.08.17, på alle busser som kjøres i regi av Opplandstrafikk eller Hedmark Trafikk. NB! Kan ikke benyttes på ekspressbusser, som kjøres av andre aktører.

Kart

Vi har laget et enkelt linjekart hvor du ser hvor det er mulig å kjøre kollektivt. Vi håper dette vil være til hjelp når du skal planlegge flotte fjellturer!

Linjekart fjellruter - Valdres og Gudbrandsdalen (PDF, 75 kB)

Vi ønsker alle våre reisende en riktig fin sommer og velkommen på bussen!

Sist oppdatert 29.06.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering