Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ny nasjonal reiseplanlegger

Entur - nasjonal reiseplanlegger - Klikk for stort bildeMed én app kan du få oversikt over alle reisealternativer fra dør til dør i hele Norge.

Et samlet kollektiv-Norge

Torsdag den 2. november 2017 lanserte Entur en nasjonal reiseplanlegger. Med én app kan de som reiser kollektivt finne oversikt over alle reisealternativer fra dør til dør i hele Norge. Appen, som er tilgjengelig for iOS og Android, har vært etterspurt av de reisende og har vært ønsket fra politisk hold.

Startskuddet for en enklere reiseplanlegging har startet. Tjenesten er i utvikling, slik at de reisende får et stadig bedre verktøy for å gjøre kollektiv transport til det naturlige førstevalget.

Last ned den nye appen

Nå kan du gå inn i AppStore og Google Play og laste ned appen som gjør det enklere å reise kollektivt i hele Norge.

Reiseforslagene du får servert er satt sammen basert på alle tilgjengelige kollektivtyper og selskaper, inkludert Opplandstrafikk. Siden Entur er et statlig initiativ, kan du være trygg på at reiseforslagene er nøytrale.

Appen lærer deg å kjenne

Med ett tastetrykk får du oversikt over holdeplassene i nærheten av deg, slik at du enkelt kan se hvor lenge det er til neste avgang. Du kan også planlegge reiser fra A til B, og velge avreisetidspunkt fremover i tid. Slik blir appen alltid relevant – om du reiser langt eller kort, med god eller dårlig tid. Du kan skreddersy forslagene etter dine reisevaner. Appen lærer seg deg å kjenne, slik at den viser informasjon som den tror du vil ha nytte av.

Reiser man i et område hvor man er lite kjent, er det ikke alltid lett å vite hvilke holdeplasser man skal søke etter. Entur-appen tar utgangspunkt i din telefons posisjon. Ved å søke på adressen du skal frem til, får du reiseforslag med kart som viser deg hvordan du skal gå til nærmeste holdeplass for avgang, og hvordan du går fra siste holdeplass og helt frem til destinasjonsadressen.

Les mer om Entur.

Sist oppdatert 13.11.2017
Login for redigering