Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Slik kjøper du billett

Her finner du informasjon om hvordan du kjøper billett for å reise med buss i Oppland.

Du kan kjøpe billetter på en app på mobilen, på et reisekort (Innlandskortet) eller som en papirbillett om bord på bussen.

Billett-app

Last ned Opplandtrafikk Billett og kjøp billett med mobilen. Dette er den enkleste måten å kjøpe billett på. Du kan kjøpe alle typer enkeltbilletter og ungdomsbillett/barnebillett i billett-appen.

Last ned Opplandstrafikk Billett

For å ta i bruk mobilletten må du på forhånd ha lastet ned vår app «Opplandstrafikk Billett» fra App Store eller Google Play.

Reisekort

Du kan kjøpe nytt reisekort (Innlandskortet) på salgskontor eller på bussen. Nytt reisekort koster 50 kroner. Ta vare på kortet ditt! Det kan gjenbrukes.

Har du allerede et reisekort (Innlandskortet) kan du fylle på nye billetter og reisepenger på salgskontor, nettbutikken eller på bussen.

På bussen

Reisen blir raskere og rimeligere om du har forhåndskjøpte billetter i billett-appen eller med reisekort. Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billetter om bord på bussen. Du kan betale kontant eller med Visa-kort.

Sist oppdatert 07.02.2018
Login for redigering