Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ta bussen til fjells i sommer!

Nå kan du enkelt finne bussruter som tar deg til fjells i Gudbrandsdalen og Valdres.

Aktivitet i Prestfossen - Klikk for stort bilde Johan Wildhagen Sommeren er godt i gang og mange tar turen til fjellheimen. Har du tenkt deg til fjells i Gudbrandsdalen eller Valdres håper vi at kollektivtransport kan være et alternativ.

Informasjon om fjellrutene

Det er laget en brosjyre som viser alle ruter i disse områdene som kjøres av Opplandstrafikk. I tillegg viser vi kommersielle bussruter, som Valdresekspressen og Øst-VestXpressen, og togruter på Dovrebanen, for å forenkle planleggingen av turen.

Komplett tabell: Fjellruter – Gudbrandsdalen og Valdres

Ved hjelp av kart og rutetabeller håper vi at det skal bli enklere å finne ut av hvordan du kan benytte kollektivtransport til fjells.

Kart

På oversiktskartet under vises alle strekninger hvor det er mulig å velge kollektivtransport. Knutepunktene er Otta, Vågåmo, Lom og Fagernes.

Fjellrutekart - Klikk for stort bilde

Samarbeid med reiselivet

Rutene er planlagt sammen med reiselivet og det er lagt vekt på best mulige korrespondanser mellom busser, og til og fra tog på Otta. Her kan du oppleve FjellNorge gjennom Nasjonale Turistveger og nasjonalparker. Mulighetene for flotte fot- og sykkelturer i dette området er uendelige!

Rutetider

Rutetidene er tilgjengelige også som enkelttabeller her på nettsiden vår.

Rutetabeller

Laster du ned den nasjonale reisep