Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Om oss

Opplandstrafikk ivaretar Oppland fylkeskommune sine oppgaver innen kollektivtransport, både de driftsmessige, strategiske, plan- og forvaltningsmessige.

Opplandstrafikk er en del av sentraladministrasjonen i Oppland fylkeskommune og er ansvarlig for kollektivtrafikken i Oppland, som også inkluderer skoleskyss, tilrettelagt transport for funksjonshemmede, service- og bestillingstransport og transportløyver. Leder for Opplandstrafikk er Eirik Strand.

Årsrapport

I årsrapporten får du mer informasjon om fokusområdene og resultatene til Opplandstrafikk:

Operatører

Opplandstrafikk eier selv ingen busser. Selve transporten utføres av ulike operatørselskaper som har kontrakt med Opplandstrafikk etter anbudskonkurranser.

Bussoperatører per 01.01.2015

Kontrakter 

Vedlagt følger en kontraktsoversikt for bruttoavtaler og nettoavtaler med buss, samt avtaler om skoleskyss og bestillingsruter med drosje. Se vedlagte kontraktsoversikt. (PDF, 75 kB)

Anbud

Nye anbud for kontrakter legges på www.doffin.no.

Kontaktinformasjon Opplandstrafikk

  • Ruteopplysning telefon: 177 (ekstrakostnader påløper). Ønsker du ikke å benytte et tresifret nummer kan du ringe 915 07 177
  • Opplandstrafikk telefon: 61 28 90 00
  • Postadresse: Oppland fylkeskommune, postboks 988, 2626 Lillehammer
  • Send e-post
Sist oppdatert 28.02.2018
Login for redigering